Avís groc d’altes temperatures per al dimecres

El servei de meteorologia ha remarcat que es podrà arribar fins als 36ºC, mentre que aquest dimarts la màxima se situarà en 34ºC

Avís groc altes temperatures per dimecres
Avís groc altes temperatures per dimecres

La calor s’està deixant notar amb força des de principis d’aquesta setmana, i sembla que continuarà almenys uns dies més. El servei de meteorologia ha emès aquest dimarts un avís groc d’altes temperatures per a demà, dimecres 13 de juliol. Concretament, les màximes podran arribar a situar-se a 36ºC, mentre que al llarg de la jornada d’avui ja s’arribarà als 34ºC.

El servei de meteorologia ha avisat que l’estabilitat atmosfèrica es mantindrà els pròxims dies, fet que es tradueix amb temperatures altes i domini del sol. Tot i això, aquesta tarda es podria produir algun ruixat, tal com ja va passar aquest dilluns. Això podria comportar cert descens de les temperatures que, així i tot, arribaran fins als 34ºC. L’avís groc, per tant, es concentra en dimecres, que s’espera que sigui el dia més càlid de tota la setmana.

L’avís groc que s’ha emès suposa un perill moderat. Concretament, no comporta risc essencial per a les persones, però sí cal tenir cura amb certes activitats. En aquest sentit, Protecció Civil ha recomanat, a través de les xarxes socials, una hidratació continua, limitar l’activitat física a les hores centrals del dia i fer especial atenció a infants i gent gran.

Comentaris (2)

Trending