Majoral demana que sigui una campanya neta que Units pel Canvi i Desperta Laurèdia afronten amb optimisme

Terceravia no vol portar el cartell de favorita i es mostra molt respectuosa amb els rivals

Mireia Codina i Josep Majoral abans de penjar el cartell electoral.
Mireia Codina i Josep Majoral abans de penjar el cartell electoral.
Josep Majoral, candidat a cònsol major de Terceravia-Unió Laurediana a Sant Julià de Lòria ha demanat que la campanya a la parròquia laurediana sigui neta. Ha dit que la comencen amb molta força, optimista i il·lusió. Com les altres dues formacions, Units pel Canvi (PS Independents) i Desperta Laurèdia. Terceravia i Units pel Canvi han fent l'enganxada a la plaça de la Germandat mentre que Desperta Laurèdia ha optat per la plaça Laurèdia.

La candidatura de Terceravia-Unió Laurediana ha estat la primera en penjar els cartells al recinte que aquest cap de setmana acull la fira de Santa Llúcia. Josep Majoral ha dit que presenten "un projecte clar i que portem el millor equip possible". Descarta l'etiqueta de favorit i creu que "seran unes eleccions difícils" però que "el nou model de parròquia que proposem arribarà a l'elector" L'enganxada de cartells ha comptat amb la presència del líder de la formació, Josep Pintat, del president d'Unió Laurediana, Carles Verdaguer i de l'excap de Govern, Albert Pintat.

Units pel Canvi (PS Independents) es presenta amb l'objectiu de donar més qualitat de vida a  la parròquia. El seu candidat a cònsol major, Joan Travesset ha indicat que volen una parròquia per a tothom i que treballaran perquè a "Sant Julià de Lòtria hi hagi més espais verds, acurats i nets. Ens importa la qualitat de vida de les persones i la seva mobilitat". La formació no ha governat mai la corporació comunal .

Desperta Laurèdia, per la seva part, afronta la campanya amb moltes ganes. El seu candidat a cònsol major, Cerni Cairat assegura que "portem un equip molt preparat". Les propostes "estan pensades per a tot el poble" i  "amb un model de fer les coses nou respecte al que s'ha fet fins ara". Cairat és optimista i encapçala una llista amb molta joventut i amb Maria Àngels Aché, una docent amb una llarga trajectòria al món educatiu, de candidata a cònsol menor.

Comentaris (3)

Trending