L'última 'trapelleria' del mosso de Sornàs

Comentaris

L\'última \'trapelleria\' del mosso de Sornàs
L\'última \'trapelleria\' del mosso de Sornàs

L’última de les trapelleries, dijous, li va valdre la detenció. A Sornàs ja el coneixen. A ell i a les seves cafrades. No és la primera que fa. Però aquesta vegada el fet d’anar carregat amb una arma va fer basarda. Més de la que pot generar habitualment. És el mosso d’una de les cases del quart ordinenc. I la seva enrabiada per alguna decisió dels amos el va fer anar a un taller i a amenaçar a un dels empleats. Allí va ser on el va detenir la policia.

Va ser dijous una estona abans de les cinc de la tarda. És una de les deu detencions que el cos d’ordre va dur a terme la setmana passada. Just l’arrest d’aquest home. Un resident espanyol de 52 anys a qui es va acusar d’un delicte contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva. Se li va decomissar l’arma que duia, que va resultar ser una escopeta d’aire comprimit. Segons les fonts consultades, l’home ja està en llibertat. 

A Sornàs se n’hi coneixen d’altres. Des de matar un corder per endur-se’l a agafar-se prestats alguns enciams d’horts de la zona. O servir-se de gallines. Però d’això, que ja prou que feia rabiar alguns veïns del poble, a presentar-se amb una escopeta a rendir comptes per una emprenyada hi distava un tros.

Les altres detencions

A banda de l’arrest del veí de Sornàs, se’n van dur a terme nou més. Tres referents a la conducció sota els efectes de l’alcohol. I dues més en el marc d’una operació antidroga que està judicialitzada i que la policia ha denominat ‘Canó’. En aquest cas, els detinguts són dos homes, residents. Un de nacionalitat espanyola i 43 anys i un altre de portuguès i de 45 anys.

Les quatre detencions restants fan referència a unes amenaces contra el gerent d’un establiment hoteler d’Escaldes, per les quals va ser arrestat un resident tunisià de 33 anys que era client de l’hotel. També es va detenir, dijous al matí, a Andorra la Vella, un turista espanyol de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. Divendres va ser arrestada, a mig matí, una resident espanyola de 23 anys com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. La patrulla va haver d’acudir a un domicili de la capital alertada pels veïns respecte d’una forta discussió conjugal. 

Finalment, la darrera de les detencions, dissabte al vespre, va dur al despatx central de la policia un no resident georgià de 36 anys que havia desobeït una ordre d’expulsió del ministre d’Interior. Les fonts consultades han assegurat que cap dels arrestats ha ingressat al centre penitenciar. Sols a un, acusat de desobediència a l’autoritat, se li ha imposat un arrest nocturn.

Comentaris

Trending