Llibertat sota fiança i prohibició de conduir per al resident implicat en l’atropellament mortal del ciclista

L’home, de 75 anys, té cinc dies dies per abonar els 4.000 euros que li han imposat per estalviar-se haver d’entrar a la presó a banda que se li ha immobilitzat el vehicle

-
-
El resident passiu de 75 anys que aquest diumenge al migdia va veure’s implicat en l’accident que va costar la vida a un ciclista de 49 anys a la carretera N-260, al terme municipal de Montellà-Martinet, ha quedat en llibertat sota fiança i amb la prohibició de conduir. L’home, originari de Barcelona i establert al Principat el 2015, ha passat a disposició del jutjat de la Seu aquest matí acusat d’un delicte d’homicidi per imprudència greu.

El sinistre va succeir vers 2/4 d’1 del migdia i per causes que s’han d’acabar d’aclarir, el tot-terreny matriculat al Principat que conduïa en direcció a Andorra el resident va envair el carril contrari en un tram de doble línia contrària i es va encastar contra la bicicleta pilotada per un veí de Puigcerdà que va morir pràcticament a l’acte. El vehicle de dues rodes va quedar atrapat al morro del tot-terreny mentre que el ciclista va volar pels aires.

El jutge ha imposat una fiança de 4.000 euros que l’home té cinc dies per abonar si no vol haver d’ingressar a un centre penitenciari. Alhora, se li ha immobilitzat el vehicle que va resultar implicat en la topada mortal i se li ha retirat el carnet de conduir espanyol que posseïa alhora que se li ha prohibit l’ús del permís andorrà, que també ostenta. Segons diverses fonts, l’home, que viu a la zona de Prada Ramon, és vidu i tindria fills a la capital catalana. Al Principat, però, on va comprar un habitatge i tres places d’aparcament, viu tot sol.

Etiquetes

Totterreny andorrà implicat just en el lloc de l'accident; a l'esquerra, el conductor resident a punt de sotmetre's al control d'alcoholèmia.

Relacionat

El resident detingut per l’atropellament mortal d’un ciclista a Martinet avançava en una zona amb línia contínua

Comentaris

Trending