Limiten l’accés al crematori del cementiri de la Plana

Només quatre persones per difunt podran acudir al recinte d’incineració de cadàvers humans

-
-
La pandèmia del coronavirus i les limitacions d’espai que presenta el crematori del cementiri de la Plana d’Escaldes han obligat el comú a adoptar mesures per limitar l’accés al recinte. D’aquesta manera, només quatre persones per difunt podrà accedir a les instal·lacions. A més, han de ser persones que no hagin presentat cap mena de símptoma compatible amb el Covid-19.

La decisió forma part del conjunt de modificacions de funcionament dels serveis comunals que s’estan duent a terme arreu del país. L’objectiu, és clar, és evitar la propagació del virus. El comú ha establert el protocol d’actuació conjuntament amb la societat Pompes Fúnebres de les Valls, que explota la instal·lació.

Per tant, segons el protocol establert, es limita l’afluència al recinte d’incineració de cadàvers humans a quatre visitants per a cada difunt. L’afluència a la sala d’incineracions serà de dos visitants com a màxim (podent-se efectuar, si escau, torns amb els dos altres visitants presents al recinte). També es limita l’accés al recinte a totes aquelles persones que presentin símptomes propis del Covid-19.

Comentaris

Trending