Liberals lamenta que el comú hagi deixat de banda el teixit associatiu a Escaldes

Comentaris

Liberals lamenta que el comú hagi deixat de banda el teixit associatiu a Escaldes
Liberals lamenta que el comú hagi deixat de banda el teixit associatiu a Escaldes

La candidatura liberal escaldenca considera que els darrers anys, l'administracio comunal ha deixat de banda el teixit associatiu de la parròquia. El cap de llista de Liberals Independents a Escaldes, Marc Magallón, ha afirmat que “hem d’estar a prop de les associacions i impulsar activitats conjuntes”. Magallón ha fet aquestes manifestacions després de reunir-se, amb altres membres de la candidatura, amb responsables de la junta directiva de la Unió Proturisme.

Liberals asseguren que volen tornar a impulsar el teixit associatiu, “les associacions en aquests darrers anys han perdut força”, diu Magallón, i proposa que des de l’administració es facin polítiques menys intervencionistes, “la nostra feina no és posar pals a les rodes si no obrir vies de comunicació i diàleg". La candidatura encapçalada per Magallón denuncia la falta de suport que s’ha donat al teixit els darrers anys i volen proporcionar ajudes, ja sigui a nivell institucional o econòmic. “Proposem treballar de manera conjunta, reunint-nos periòdicament amb els empresaris, comerciants i associacions per estar coordinats i empènyer en una mateixa direcció”.

Magallón ha parlat de la importància de les associacions esportives per impulsar activitats i crear dinamisme a la parròquia, però també ha parlat d’associacions culturals com l’Esbart Santa Anna. El cap de llista de Liberals d’Andorra Independents argumenta que "a través d’aquest teixit associatiu és necessari impulsar moltes activitats" i que “sempre ens trobaran a darrere per recolzar-los en tot moment”. “Les associacions de comerciants era un sector que o bé no existia o bé havia quedat sense empenta i nosaltres pensem que és una bona eina per poder conversar entre comerciants, hotelers i restauradors” assegura Marc Magallón, que afegeix tal i com porten al seu programa,“hem de tornar a animar als comerciants a participar en els temes que els afecten i als fòrums de debat i presa de decisions de la parròquia”. 

Comentaris

Trending