Liberals es proposa eliminar traves burocràtiques per atraure inversió a Ordino

Comentaris

Liberals es proposa eliminar traves burocràtiques per atraure inversió a Ordino
Liberals es proposa eliminar traves burocràtiques per atraure inversió a Ordino

La candidatura liberal d'Ordino planteja que el comú elimini traves burocràtiques, sense aclarir massa quines, per tal de facilitar la tasca dels privats i, sobretot, atraure inversió a la parròquia que, al seu torn, generi riquesa. La llista encapçalada per Sandra Tudó ha recordat també que el darrer mandat la situació econòmica ha empitjorat perquè "hi ha hagut més despeses que ingressos". I ha lamentat alguns fiascos com el d'Ordino Studios.

Liberals d'Andorra Independents volen impulsar a Ordino un pla econòmic estratègic per atraure inversors privats, en bon nombre, i revitalitzar així l'economia de la parròquia. El candidat número cinc de la llista, Lluís López Jáuregui, assegura que "és necessari donar facilitats al sector privat per augmentar el moviment empresarial i generar ingressos i provocar l'increment de llocs de treball".

Els candidats liberals asseguren que és imprescindible promoure l'activitat econòmica amb inversions concretes, des de la iniciativa privada, que radiquin les seves seus a la parròquia. "El Comú ha de ser el catalitzador, el facilitador, i simplificar les gestions, donar facilitats i proporcionar serveis de qualitat". Complementàriament als elements purament econòmics i empresarials, López Jáuregui pensa que "les línies per crear riquesa s'han d'encaminar cap a una aposta per un turisme de qualitat i respectuós amb la muntanya, la natura i esports".

"La situació financera actual del Comú és crítica. Al llarg dels darrers anys hi ha hagut més despeses que ingressos", diu Jáuregui que posa com a exemple alguns fiascos com el d'Ordino Studios. Donar uns serveis de qualitat, evitant retallar despeses i optimitzant recursos per generar llocs de treball a la parròquia d'Ordino, serà prioritat per a la llista encapçalada per Sandra Tudó, que farà que des de l'administració del Comú "s'ofereixin facilitats per a la recuperació econòmica per la via de l'emprenedoria". 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.