Liberals d'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l'estiu en el manteniment de l'entorn natural

Comentaris

Liberals d\'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l\'estiu en el manteniment de l\'entorn natural
Liberals d\'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l\'estiu en el manteniment de l\'entorn natural

Liberals d’Andorra Independents a la parròquia d’Ordino potenciaran que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme la neteja i acondicionament dels camins de muntanya. En general, la formació encapçalada per Sandra Tudó i Eva Choy considera que s'ha de “millorar el manteniment de l’entorn natural ja que hi ha paratges els quals s’haurien de potenciar i cuidar amb més convicció”. Membres de la candidatura s’han desplaçat avui a la Vall del Sorteny per explicar un seguit de propostes per potenciar el turisme de muntanya a la parròquia i aplicar les mesures que necessita la zona de Sorteny en concret.

En aquest cas, ha parlat la candidata número sis a la llista per Liberals d’Andorra Independents, Núria Fius Cot, acompanyada per Óscar Sánchez, i ha volgut remarcar que com a projecte potenciaran que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme la neteja i acondicionament dels camins de muntanya. “Antigament aquestes accions eren comunes a la parròquia i promovien que els joves s’impliquessin amb l’entorn i en tinguessin coneixença, per això volem promoure la proposta ja que creiem que seria de gran interès”.

També han explicat que des de la candidatura volen donar suport a les campanyes de sensibilització al voltant de la sostenibilitat i donar suport a les campanyes proposades pel Centre Andorra Sostenible. I per l’altre que volen fer, a través de les escoles, concurs de flora i fauna que involucri a la població i dóni a conèixer els parc naturals d’Ordino. Els liberals donen molta importància al projecte amb el qual volen promocionar la Ruta del ferro i ampliar-la, “volem fer més gran la Ruta del Ferro i donar-li més protagonisme així com obrir noves rutes de muntanya per tal de promoure un turisme sostenible per la parròquia d’Ordino”.

Comentaris

Trending