Liberals d'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l'estiu en el manteniment de l'entorn natural

Comentaris

Liberals d\'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l\'estiu en el manteniment de l\'entorn natural
Liberals d\'Ordino pretenen potenciar que els joves treballin a l\'estiu en el manteniment de l\'entorn natural

Liberals d’Andorra Independents a la parròquia d’Ordino potenciaran que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme la neteja i acondicionament dels camins de muntanya. En general, la formació encapçalada per Sandra Tudó i Eva Choy considera que s'ha de “millorar el manteniment de l’entorn natural ja que hi ha paratges els quals s’haurien de potenciar i cuidar amb més convicció”. Membres de la candidatura s’han desplaçat avui a la Vall del Sorteny per explicar un seguit de propostes per potenciar el turisme de muntanya a la parròquia i aplicar les mesures que necessita la zona de Sorteny en concret.

En aquest cas, ha parlat la candidata número sis a la llista per Liberals d’Andorra Independents, Núria Fius Cot, acompanyada per Óscar Sánchez, i ha volgut remarcar que com a projecte potenciaran que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme la neteja i acondicionament dels camins de muntanya. “Antigament aquestes accions eren comunes a la parròquia i promovien que els joves s’impliquessin amb l’entorn i en tinguessin coneixença, per això volem promoure la proposta ja que creiem que seria de gran interès”.

També han explicat que des de la candidatura volen donar suport a les campanyes de sensibilització al voltant de la sostenibilitat i donar suport a les campanyes proposades pel Centre Andorra Sostenible. I per l’altre que volen fer, a través de les escoles, concurs de flora i fauna que involucri a la població i dóni a conèixer els parc naturals d’Ordino. Els liberals donen molta importància al projecte amb el qual volen promocionar la Ruta del ferro i ampliar-la, “volem fer més gran la Ruta del Ferro i donar-li més protagonisme així com obrir noves rutes de muntanya per tal de promoure un turisme sostenible per la parròquia d’Ordino”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.