Liberals de Canillo demana als electors que facin "una gran reflexió a l'hora de dipositar el vot"

Comentaris

Liberals de Canillo demana als electors que facin \"una gran reflexió a l\'hora de dipositar el vot\"
Liberals de Canillo demana als electors que facin \"una gran reflexió a l\'hora de dipositar el vot\"

"Us demanem, en aquestes properes eleccions comunals, d'emetre el vostre vot segons allò que penseu, allò que realment sentiu... Però, per sobre de tot, us convidem a participar-hi amb una gran reflexió a l'hora de dipositar el vostre vot. En consciència en com heu vist aquests darrers anys la parròquia." Aquest és un dels passatges de la carta enviada per Liberals Independents als electors de la parròquia de Canillo, on sols es presenta una candidatura, la de Demòcrates per Andorra. Liberals no reclama un vot en blanc, que sembla que tindrà un notable seguiment, però si lamenta la manca de pluralitat alhora que justifica, implícitament, el fet que finalment no s'hagués configurar una llista alternativa.

El document ha estat repartit per les cases de la parròquia els darrers dies. Fonts properes a la formació a Canillo han explicat que la voluntat de Liberals és "fer oposició des de fora". I això serà així vist que "no es va voler anar a darrera hora com sempre". Un grup de ciutadans crítics amb l'actual comú i amb la manera de fer de DA va estar treballant fins a darrera hora en la confecció d'una llista. Però va ser, justament, a darrera hora, un fet que algunes de les persones que hauria hagut de tibar del carro va preferir no forçar més del compte i treballar amb més temps. Tot i això, la candidatura es va quedar a un pas de tancar-se. I si no hagués estat per algun que altre 'embolic familiar' típic de parròquies com la canillenca finalment probablement s'hauria confeccionat.

La carta enviada als electors comença explicant que "la nostra voluntat ha estat, en tot moment, poder presentar candidatura i concorre a les properes eleccions comunals del 13 de desembre. Com ja sabeu i, malauradament, no ens ha estat possible. Som conscients que per a la salut democràtica i a la vegada per a la població de Canillo hagués estat un pas endavant molt positiu". En aquest marc, es posa èmfasi en el fet que "portem vàries eleccions, comunals i generals, veient com un sol color polític és el que concorre als comicis a la parròquia de Canillo. Aquesta dinàmica de candidatura única -es diu a l'escrit- provoca que una part del poble es vegi privada de tenir veu al si de la corporació comunal i aquest fet ens preocupa".

Per tot plegat, assegura Liberals d'Andorra, "hem començat a fer les primeres passes per consolidar unes sensibilitats i unes maneres de fer diferents de fer política, fonamentades en la predisposició a treballar per oferir-vos una alternativa política a la parròquia de Canillo". I després de demanar a l'elector que voti en conseqüència i tenint en compte "com heu vist aquests darrers anys la parròquia", la carta acaba desitjant que "entre tots i el vostre suport puguem avançar i treballar per un nou projecte polític de parròquia i de país i, alhora, tenir l'oportunitat de mostrar-vos una altra visió, més plural, del que entenem que ha de ser la política".

Comentaris

Trending