L'hospital dona l'alta a la pacient traslladada des de la Seu d'Urgell

La dona, de 78 anys, s'ha recuperat a l'UCI de la greu situació en què va arribar i ha estat retornada al centre sanitari alturgellenc, on ha tingut una càlida rebuda per part dels professionals mèdics

Els professionals del Sant Hospital van rebre afectuosament la pacient.
Els professionals del Sant Hospital van rebre afectuosament la pacient.
La pacient de la Seu d'Urgell que ara fa un parell de setmanes va ser traslladada des de l'hospital de la capital alturgellenca al d'Andorra per ser ingressada a la unitat de cures intensives ja ha tornat al centre sanitari català. La dona fa dies que va poder ser extubada i ja no necessitava l'equipament especialitzat del servei. El compte de Twitter de la Fundació Sant Hospital ha compartit un vídeo amb la rebuda que el personal li va oferir un cop va arribar a les dependències mèdiques. 

La dona, de 78 anys i que es diu Emma, estava ingressada a Sant Hospital de la Seu a conseqüència del coronavirus. La seva evolució, però no era bona i el seu estat va passar a ser molt greu, sense que hi hagués espai a la unitat de cures intensives per ser atesa. Per això, es va demanar a Andorra si se la podia atendre a l'hospital de Meritxell. La resposta va ser positiva i el dissabte dia 11 va ser traslladada.

Des de llavors, la pacient havia estat ingressada a l'UCI. Segons les informacions facilitades pel Govern, va arribar en una situació complicada però el tractament proporcionat va permetre la seva millora i ara fa uns dies se la va poder extubar. Aquest dimecres, vist que ja estava fora de perill, es va optar per traslladar-la de nou cap a la Seu d'Urgell.

Al Sant Hospital de la capital alturgellenca s'ha rebut amb molta alegria el seu retorn. Així queda de manifestat en el vídeo que han compartit al seu compte de Twitter on es veu com els professionals sanitaris li donen una càlida benvinguda. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending