L’home que va ser arrossegat per un cotxe demana una mesura d’allunyament per al conductor detingut

Els tres implicats en l’afer derivat d’un embolic de faldilles havien treballat al mateix lloc; ara el ferit, de 27 anys, es restableix de les lesions patides a la cara, a les cames i les mans

Aspecte del rostre del jove ferit un parell de dies després dels fets.
Aspecte del rostre del jove ferit un parell de dies després dels fets.
Era prop de la mitjanit de dimarts a dimecres de la setmana passada. Havia acabat de repartir uns fulletons promocionals juntament amb una amiga i es dirigia a portar aquesta a casa seva. Circulaven en cotxe per l’avinguda Santa Coloma quan, de sobte i en direcció contrària, va veure passar un altre vehicle on li va semblar veure que hi anava la que considerava parella seva. Es va iniciar una mena de seguiment-persecució que va acabar amb aquest home arrossegat per l’altre automòbil. El conductor d’aquest segon cotxe va acabar detingut i el jove ferit, que encara es recupera de les lesions patides, especialment cremades, ha sol·licitat la imposició d’una ordre d’allunyament a l’altre home.

Va ser un atac de banyes, un embolic de faldilles en tota regla. La víctima, o almenys qui acabaria estampat contra l’asfalt i passant unes horetes al servei d’urgències, ho admet sense manies. Però s’estima més deixar clara la situació. Assegura que en el moment dels fets, tot i que passant per un moment de dificultat en la relació, encara era parella de la noia que viatjava a l’altre cotxe. Ja sospitava que alguna cosa passava i, de fet, uns dies abans havia anat a demanar explicacions al jove que l’acabaria arrossegant amb el seu cotxe. 

La nit que acabaria a urgències, la seva xicota, o així encara pensava que ho era després d’un trencament i una reconciliació a mitges en pocs dies, tenia sopar d’empresa. Quan ell, assegura, portava a casa una companya en el repartiment de fulletons publicitaris d’una empresa de restauració va veure, en el sentit contrari de l’avinguda Santa Coloma, el cotxe que ja tenia controlat de l’home que sospitava que rondava la seva parella (de fet tots dos treballaven junts). Més encara, li va semblar veure dins la noia en qüestió.

Imatge de les càmeres de Mobilitat de l'avinguda Tarragona (CG-1) a l'altura de la rotonda de Prada Casadet, on van aturar-se els dos cotxes implicats en l'afer. | ARXIU

 

Fet i fet va decidir seguir-los amb el seu cotxe. I amb l’amiga al seient de copilot. Els dos vehicles van acabar coincidint a l’avinguda Tarragona. Pràcticament a l’altura del semàfor de la rotonda de Prada Casadet, la que queda al peu del carrer Vilanova, ell va avançar l’altre cotxe i tots dos vehicles van quedar aturats. Admet que llavors, en un atac d’ira, va decidir sortir de l’automòbil i enfilar-se i seure damunt el capó de l’altre cotxe. Uns segons. Al cap de poca estona va baixar pel costat del copilot i va fer el gest de voler obrir la porta per recriminar a la que considerava que era la seva parella que anés en aquell vehicle. I a exigir-li que en sortís. Just quan s’aferrava a la maneta de la porta, el conductor va accelerar.

“Era tal la velocitat que el meu cos en algun moment anava totalment a l’aire, subjectat només a la maneta de la porta i encara amb la porta oberta”

“Era tal la velocitat que el meu cos en algun moment anava totalment a l’aire, subjectat només a la maneta de la porta i encara amb la porta oberta”. I així, compta, un centenar de metres, fins que va acabar caient a tocar el rentador de vehicles que hi ha just a l’entrada del carrer Esteve Dolsa, el carrer que porta cap a la zona dels Marginets. Una mica més endavant, el cotxe que l’havia arrossegat va aturar-se i va fer baixar la noia objecte del desig dels dos homes. I encara després va seguir la marxa.

L’acompanyant de l’home que va acabar per terra, en aquell moment, ja havia avisat la policia. El ferit va acabar en una ambulància i cap al centre hospitalari perquè l’atenguessin de les múltiples cremades que el van afectar producte del fregament amb l’asfalt, especialment a les cames i a les mans. I sobretot a la cara, on caldrà veure com se li regeneren els teixits que li van saltar. Van ser unes hores d’atenció i cap a casa. Això sí, va perdre la feina que havia de començar, assegura, l’endemà. Aquell dimecres va acudir al despatx central de la policia a interposar denúncia contra qui considerava el seu agressor.

El conductor del cotxe que va accelerar just després que el jove de 27 anys s’hi hagués assegut al capó i n’estigués baixant va acabar detingut acusat d’un delicte contra la integritat física. La víctima -quant a lesions- assegura no saber com ha acabat la situació policial, judicial. De ben segur, l’arrestat, que va quedar en llibertat a les poques hores, va ser sotmès a un judici ràpid. El jove demana que se li imposi, si no se li ha imposat ja, una mesura d’allunyament a l’altre home. Tot plegat l’ira d’un atac de banyes.

-

Relacionat

Detingut arran d'un atac de banyes

Comentaris (5)

Trending