Detingut arran d'un atac de banyes

Arrestat un conductor per posar en marxa el cotxe amb un home, exparella enutjada de la dona que anava d'acompanyant al vehicle, assegut al capó i fer-lo saltar pels aires

-
-
Acabàvem d'assistir a un sopar d'empresa. Era la matinada de dimarts a dimecres. I ell i ella, tots dos residents, van enfilar-se al mateix vehicle. Mantenien algun tipus de relació íntima. Era sabut i, suposadament, ho evidenciaven aquella mateixa nit. Fins que en aturar-se en un semàfor a l'avinguda Mitjavila d'Andorra la Vella, a tocar de la plaça de la Rotonda, els va reconèixer l'exparella de la noia. Allí va començar una petita batussa que va acabar amb la detenció... del nou company de la dona.

I és que segons les fonts consultades, enfurismat, no havent acceptat la ruptura i veient la seva ex amb un altre home, tots dos dins un cotxe aturat en un semàfor, no va tenir millor ocurrència que, entre crits i soroll, enfilar-se al capó del cotxe hi seure-hi. Però va faltar temps perquè el semàfor encengués el verd. Sense manies, el conductor del vehicle hauria posat en marxa el cotxe. Independentment de qui hi tenia al damunt.

I el recorregut va durar uns metres, fins ben bé a la zona de la Rotonda i fins que, ben bé, l'home assegut al capó va saltar pels aires. La caiguda va ser, sortosament, més espectacular que el dany que es va fer. L'altercat passaria a un altre nivell llavors sense que la sang arribés al riu. Però sí que va arribar la policia, que havia estat alertada per un suposat atropellament, i va acabar detenint, les primeres hores de la matinada de dimecres, el conductor, l'home que havia posat en marxa el vehicle tot i tenint un indignat ex assegut damunt el cotxe.

En l'arrest se li va imputar un delicte contra la integritat física. No ha transcendit si el control d'alcoholèmia va donar positiu malgrat que totes les fonts han assegurat que l'alchol, en sortir d'un sopar, quelcom hi va tenir a veure. L'alcohol, l'embolic de faldilles i l'atac de banyes, és clar.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending