L’FC Andorra suspèn els entrenaments del primer equip

Els jugadors romandran a casa seva seguint un pla de treball específic per mantenir-se en forma mentre el club remarca la importància del “treball en equip” davant la crisi del coronavirus

Un entrenament anterior, imatge que no es tornarà a veure en un temps.
Un entrenament anterior, imatge que no es tornarà a veure en un temps.

L’FC Andorra ha acordat l’aturada de forma preventiva dels entrenaments de la primera plantilla a Prada de Moles. Els jugadors seguiran a casa seva un pla per mantenir-se en forma, a la vegada que compleixen les recomanacions per combatre el coronavirus. Des del club s’ha volgut destacar que, en moments com els actuals, es fa més necessari que mai un dels valors claus de l’esport: el treball en equip.

El club tricolor ha deixat clar que vol “seguir contribuint de forma responsable a les mesures de prevenció de contagi”. En aquest sentit, l’ordre als jugadors és clara: quedar-se a casa. La suspensió dels entrenaments també ha tingut en compte el fet que, per ara, està suspès el duel previst inicialment per diumenge contra el Barcelona B. A partir d’aquí, tot és una incògnita.

Per ara, el cost tècnic ha dissenyat i facilitat un pla específic de treball als futbolistes perquè puguin realitzar-los des dels seus domicilis, seguint les indicacions de prevenció de contagi. “Hem d’esperar a veure com transcorren els esdeveniments. S’ha fet una planificació a curt termini d’una setmana per part del preparador físic per mantenir els paràmetres dels darrers estudis fets. En funció de com vagi anirem preparant les properes setmanes”, ha explicat l’entrenador, Nacho Castro.

Des del club s’ha volgut enviar un missatge d’ànim a tota la població per seguir un dels valors de l’esport en un moment com aquest, el treball en equip.  A la vegada, també es vol agrair i animar a tot el personal sanitari, així com també al del sector d’alimentació, per la seva tasca essencial aquests dies.

Pel que fa als jugadors, alguns d’ells continuen apuntant-se al repte que molts futbolistes han fet els darrers dies via xarxes socials: el de fer tocs a un rotllo de paper de vàter. El darrer a mostrar les seves habilitats ha estat el jove Izan.

Comentaris (1)

Trending