L’FC Andorra organitza un sorteig virtual per recaptar fons contra el coronavirus

Qui vulgui participar haurà d’enviar un SMS al número 606 a un cost d’un euro que es donarà íntegrament a Unicef i podran guanyar una samarreta o un abonament per la temporada vinent

-
-

L’FC Andorra i Unicef han llençat una acció solidària amb l’objectiu de recaptar fons en favor de la lluita contra el coronavirus. Es tracta d’una rifa per internet a la qual es podrà participar via l’enviament d’SMS, el cost dels quals es destinarà a l’ONG perquè els pugui aportar a algun dels projectes que volem recollir diners per fer front a la pandèmia.

La iniciativa s’impulsa en el marc de l’acord de col·laboració que tenen el club de futbol i el comitè andorrà de l’ONG. L’acció, sota el nom ‘Gols x Unicef’, consisteix en una rifa que tindrà lloc entre dilluns i diumenge. Durant tota la setmana, es podran enviar SMS al número 606.

Cada missatge tindrà un cost d’un euro. Aquest, es destinarà de forma íntegra a l’ONG. Qui els enviï, participar en el sorteig de productes posats a disposició pel club tricolor.

En concret, hi haurà dos premis. El primer, una samarreta de l’Andorra signada per tots els jugadors del primer equip i una bufanda tricolor. El segon, un abonament per a la temporada 2020-21.

El sorteig es realitzarà per via telemàtica i l’organització es posarà en contacte el mateix dilluns 27 d’abril amb el guanyador o guanyadora. La comunicació es farà amb una trucada al telèfon que ha sortit seleccionat com a guanyador.

Comentaris

Trending