Els partits del MoraBanc i de l'FC Andorra es jugaran a porta tancada

El duel a la 'Bombonera' contra el Retabet Bilbao i el que disputaran els tricolors al camp del Llgostera es veuen afectats per la decisió del govern espanyol de fer restringir l’accés de públic a esdeveniments esportius per contenir el coronavirus

Jugadors de l'Andorra defensen una acció en un partit.
Jugadors de l'Andorra defensen una acció en un partit.

L’esport andorrà també es veurà afectat pel coronavirus. El partit que el cap de setmana ha de disputar l’FC Andorra al camp del Llagostera es farà a porta tancada, igual que el duel d’ACB entre el MoraBanc Andorra i el Retabet Bilbao, com ha confirmat el club via Twitter. Tots dos clubs disputen campionats regits per Espanya i el govern de Madrid ha acordat que totes les competicions esportives, almenys fins a l’abril, es facin sense presència d’espectadors com a mesura per intentar frenar l’expansió de la malaltia.

Pel que fa a l'Andorra de futbol, el dissabte, a dos quarts de cinc, té compromís al camp del Llagostera. Aquest partit, com tota la resta dels que s’han de disputar a Espanya es veurà afectat per l’ordre enviada pel Consell Superior d’Esports (CSD) espanyol a totes les federacions on s’indica com a mesura “d’obligat compliment” la de celebrar qualsevol esdeveniment esportiu a porta tancada. Una ordre que serà, com a mínim, per tot el mes de març.

La instrucció també afecta els partits de lliga ACB. I, per tant, els del MoraBanc Andorra. Al migdia, el Govern havia apuntat que encara havia d'analitzar la situació, però ara fa uns minuts el mateix club ha confirmat que també aplicarà la mesura. Ho ha fet mitjançant una piulada a Twitter en la qual explica que "els dos propers partits de l'ACB seran a porta tancada per frenar l'avanç del coronavirus". El primer serà l'encontre de diumenge davant el Retabet Bilbao, de diumenge al migdia.

Per ara, el Govern no es planteja aplicar la mateixa restricció a esdeveniments esportius interns, on només participin equips andorrans. Així, la lliga de futbol no es veurà, de moment, afectada, així com altres competicions.

Comentaris

Trending