L’FC Andorra celebrarà un partit solidari en benefici de Creu Roja

És un dels punts en què es materialitzarà el conveni de col•laboració que han signat el club tricolor i l’ONG

Fernández i Destrée encaixen la mà després de signar el conveni.
Fernández i Destrée encaixen la mà després de signar el conveni.

El FC Andorra i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració que ha de permetre impulsar sinèrgies entre totes dues entitats. A banda dels serveis preventius que l’ONG ja fa durant els partits del club tricolor, es preveuen altres accions com ara la participació de jugadors del primer equip en accions socials o la celebració d’un partit solidari per recaptar fons.

L’acord l’han signat aquest migdia el director general del Creu Roja, Jordi Fernández, i el membre del consell de l’Andorra, Francesc Destrée. El conveni ja tindrà una primera acció visible el dissabte, quan aprofitant el partit contra el Prat, està previst que des del club es lliuri a l’entitat –probablement ho farà el seu ambaixador Albert Llovera- una cadira de rodes. Serà, però, només un primer pas.

“Visualitzem la nostra col·laboració en continu. No per una sola acció això s’acaba sinó que l’ànim de les dues entitats és que hi hagi contingut en el temps. De ben segur que trobarem esdeveniments i col·laboracions per donar contingut al conveni”, ha explicat Fernández. Entre aquestes opcions de futur, hi ha en l’horitzó la d’organitzar un partit solidari que serviria per recaptar fons per a l’ONG. “Intentarem que doni visibilitat i que es parli a tot arreu de les accions que es volen fer conjuntament”, ha avançat Destrée.

Una altra opció seria que jugadors del primer equip participin en algunes de les sortides de teleassistència que fa la Creu Roja per “donar caliu”. El conveni s’ha signat de forma indefinida. “Teníem clar que no feia falta que hi hagués una data límit”, ha apuntat el director general de Creu Roja, mentre que des del consell del club tricolor s’apuntava que “és un orgull poder col·laborar amb un prestador de serveis de caràcter voluntari tan important pel país” i que “esperem que això duri molts anys”, ja que “volem ficar el club a disposició de  Creu Roja per fer actes conjunts; hi tenim tota la confiança que durant molts anys ha treballat per assistir i cuidar la societat andorrana”.

Etiquetes

Comentaris

Trending