L'executiva de Liberals encomana al grup parlamentari que presenti una moció de censura

Comentaris

L\'executiva de Liberals encomana al grup parlamentari que presenti una moció de censura
L\'executiva de Liberals encomana al grup parlamentari que presenti una moció de censura

L’executiva liberal ha encarregat el grup parlamentari que activi una moció de censura contra el Govern encapçalat per Toni Martí. La direcció de Liberals d’Andorra hauria pres aquesta decisió per unanimitat després de totes les informacions que han anat apareixent els darrers dies i, principalment, un cop el ministre Jordi Alcobé hauria reconegut haver vulnerat la Llei del Govern. Tampoc els molts dubtes que han sorgit sobre el ‘cas BPA’ ajuden al curs normal de la legislatura.

La mesura l’ha anunciat el secretari general dels liberals, Amadeu Rossell, al programa radiofònic ‘Ara i Aquí’ de l’emissora nacional. Posteriorment, la decisió s’ha tramès en forma de comunicat de premsa. En aquesta nota, l’òrgan executiu liberal es deixa clar que “els liberals ni volem ni podem ser còmplices de la perpetuació i sistematització d'aquesta forma de fer política; esquitxada , un dia sí l’altre també, per escàndols -documentats i reconeguts- que malmeten la imatge del país i la de la seva classe política”. 

L’executiva liberal entén que “Andorra no es mereix aquest tracte i qui vulgui defensar aquesta realitat, com es fa des de les files demòcrates, que ho faci a la seva consciència. Liberals d’Andorra no serà col·laborador amb els que ho provoquen ni tampoc amb els que ho defensen”. Per ara, però, el grup parlamentari ha declinat fer qualsevol mena de valoració o declaració al respecte. En l’executiva de la formació hi ha tres membres que ostenten el càrrec de conseller: Jordi Gallardo és el president del partit alhora que president suplent del grup parlamentari. I Judith Pallarès i Carine Montaner, conselleres generals a plena dedicació, representen els electes parlamentaris a l’executiva.

Comentaris

Trending