Demòcrates avalarà la decisió de Govern sobre Chato

La formació comença el procés per triar els candidats a les comunals

Un moment de la reunió de l'executiva de Demòcrates
Un moment de la reunió de l'executiva de Demòcrates
Demòcrates avalarà la decisió que prengui el Govern sobre el futur del secretari d'Estat d'Economia, Salustià Chato. La formació ja té la vista posada en les properes eleccions comunals del mes de desembre. Aquest dimecres s'ha reunit l'executiva.

 El secretari d'Estat, que encara no ha jurat el seu càrrec, ja ha pagat, la part d’IRPF pels xecs que va cobrar de la FAF per fer d’àrbitre de partits de futbol mentre ell era director del departament de Pressupost. La postura de Demòcrates està en sintonia amb el que ja va declarar el cap de Govern, Xavier Espot en el sentit que no s'han trobat motius per a la destitucio de Chato, ja  hauria comès una falta administrativa al no haver declarat l’IRPF per la seva activitat com a àrbitre mentre ocupava un lloc a temps complet a l’administració pública.

A banda del tema Chato, l'executiva ja ha començat a treballar de cara a les properes eleccions comunals que tindran lloc l'1 o el 15 de desembre. Josep Àngel Mortés i Conxita Marsol repetiran a Ordino i Andorra la Vella respectivament.

En altres parròquies com Encamp, Escaldes-Engordany o Sant Julià de Lòria, la cosa no està tan clara i especialment en aquesta darrera parròquia on aquest dijous a la nit hi ha reunió del comitè parroquial. Caldrà veure en quins llocs hi haurà pacte amb els Liberals (sembla clar a la capital) o fins i tot amb altres formacions com podria ser el cas de la parròquia laurediana. Allà tot està pendent hores d'ara dels moviments de l'actual cònsol major, Josep Miquel Vila (Laurèdia en Comú) i si decideix tornar-se a presentar. Una negativa obriria un escenari apassionant.

El que ara mateix tenen clar des de l'òrgan directiu de Demòcrates es que volen formar duets potents de cònsol i cònsol menor.

 

Comentaris (6)

Trending