L'espectacular #quedatacasa del pilot de trial resident Toni Bou

(Amb vídeo) L'esportista, que va sumar la setmana passada el seu 27è campionat mundial, demostra en un vídeo que s'ha fet viral les seves habilitats sobre una moto sense sortir de la seva llar

Un instant del vídeo.
Un instant del vídeo.
Molts esportistes han volgut compartir a les xarxes socials formes per quedar-se a casa. Un dels més espectaculars, però, ha estat el pilot de trial resident Toni Bou, que han volgut demostrar les seves habilitats amb la moto i com aquestes les pot aplicar també fins i tot a la seva pròpia llar. El vídeo s'ha fet ja viral a internet i demostra el perquè té ja 27 títols mundials al seu palmarès. 

Bou, de fet, va sumar el darrer tot just la setmana passada, tot i que segurament de la forma menys desitjada. L'esclat de la crisi del coronavirus a tota Europa va obligar a suspendre la prova del campionat del món d'X-Trial a Wiener Neustadt, fet que el va convertir matemàticament en guanyador de la competició. Amb l'avantatge que duia gràcies als triomfs en les proves anteriors, cap altre pilot el podia superar encara que es disputés la darrera del calendari, justament al país on viu: Andorra. Aquesta està previst pel 25 d'abril, si el Covid-19 ho permet. 

I al Principat és on es troba ara Bou. Tancat a casa seva, com ha recomanat el Govern. I ha volgut demostrar que estar tancat a la seva llar no l'impedeix gaudir de la moto. En un espectacular vídeo que han compartit a les xarxes, ha demostrat que és capaç de seguir fent trial a dins de la seva residència. Va del llit al bany, on fins i tot, es renta les dents sense baixar-se de la moto, sobre la qual també té temps de prendre un café, jugar amb el gos o fer exercici. 

Comentaris (6)

Trending