Les receptes mèdiques tindran validesa fins al 16 d'abril independement de la data de caducitat

La CASS tanca el servei d'informació presencial i les consultes s'hauran de fer per telèfon o per correu electrònic

Comentaris

-
-
La CASS informa en un comunicat que en relació a la caducitat de les receptes, que independentment de la data de caducitat explicitada, tindran validesa fins al 16 d’abril del 2020. S'accepten també, les receptes fetes amb la Història Clínica Compartida (HCCA) enviades via electrònica amb o sense signatura. Els aturs de treball en cas que no funcionin els canals habituals de transmissió en línia, es poden enviar per correu electrònic a cmedic@cass.ad. S'ha informat d'aquesta mesura als professionals de la salut.

Així mateix, la CASS recorda als als assegurats que tots els tràmits que es poden realitzar per internet es facin per aquest mitjà. Pels tràmits que no es puguin realitzar per internet, es podrà omplir les diferents sol·licituds de tràmit a la pàgina www.cass.ad/tramits. Aquests tràmits s’hauran d’omplir i enviar per correu electrònic amb signatura digital a la corresponent àrea, o deixar físicament a la bústia de la CASS amb la còpia del document d’identitat.

També es tanca el  servei d’informació presencial i les consultes s’hauran de realitzar per telèfon al número 870870 i per correu electrònic. Es poden obtenir els correus de les diferents àrees a www.cass.ad/contacte.  Es limita l’aforament físic a les diferents plantes de la CASS i es recomana demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic.  L’horari d’atenció és de  de 8 a 14 h.

Comentaris

Trending