Les duplicitats en productes d'alimentació alenteixen la fusió Vidal-Cavand

Seu de Caves Andorranes (Cavand) a Andorra la Vella.
Seu de Caves Andorranes (Cavand) a Andorra la Vella.
Les empreses Caves Andorranes (Cavand) i Establiments Vidal van anunciar el mes de desembre l'acord per fusionar-se i crear d’aquesta manera el primer grup logístic d'Andorra amb el nom de Logística i gestió de Caves Andorranes i Vidal, SA (Cavidsa). La unió serveix per garantir la continuïtat del cognom Vidal. Ara, les duplicitats en productes d'alimentació alenteixen l'operació.

Hi ha productes de la mateixa gamma i que s'estan oferint a altres distribuïdors del país perquè els puguin comercialitzar i així poder propiciar el tancament de la fusió. Caves Andorranes (Cavand) distribueix marques capdavanteres com Sugus, Toblerone, Chupa Chups, Smint, Mikado, Principe, Nescafé, Lindt, els xampanys Dom Perignon o Veuve Clicquot Ponsardin a més de nombrosos vins.

Establiments Vidal, per la seva part, té productes làctics, de cereals, conserves, aperitius, galetes sopes o alimentació seca. L'any 2013, va incorporar l'empresa Trota que distribueix una amplia gama de productes refrigerats i d’embotits artesanals d’elaboració pròpia

La unió de les dues empreses comptarà amb una flota de mes de 40 vehicles, entre camions i furgonetes, i de naus de 23.000 metres quadrats entre el carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella i la Margineda. 

 

Comentaris (1)

Trending