L’atropellat a l’avinguda Consell d’Europa es manté ingressat a l’UCI de Sant Pau

Andorrà de 20 anys, no se l’ha pogut identificar fins aquest matí perquè en el moment de l’accident anava indocumentat; ara els metges estan pendents de la seva evolució

-
-
L’home que va resultar atropellat ahir poc després de les 7 de la tarda a l’avinguda del Consell d’Europa roman ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital de Sant Pau, a Barcelona. Els metges estan pendents de l’evolució que experimenti el jove, de 20 anys, per prendre decisions sobre el tractament que s’hagi de dur a terme. El noi pateix un greu traumatisme cranioencefàlic.

La policia no ha pogut identificar plenament el ferit fins aquest matí. Quan se’l va traslladar, anit, en helicòpter, encara no se sabia de qui es tractava. El jove anava indocumentat. Avui s’ha sabut que es tracta d’un noi andorrà de 20 anys, que teòricament, i això està pendent de confirmar en el marc de l’atestat que estan fent els experts en accidents del cos d’ordre, creuava el pas de vianants que hi ha a la zona estant el semàfor en vermell. I que un taxi que circulava per la via no l’hauria vist i l’hauria envestit.

L’accident ha portat diversos veïns de la zona i conductors que habitualment circulen per aquell punt de la xarxa viària, a denunciar la manca d’il·luminació que pateix l’avinguda en aquell tram. D’aquí que, especialment a través de les xarxes socials i altres espais de debat, s’està reclamant que s’instal·lin nous punts de llum en aquell indret.

Més enllà de les circumstàncies que haurien envoltat l’atropellament, els professionals de la salut que atenen el ferit a Barcelona estan pendents de veure l’evolució del traumatisme que pateix -les contusions i rascades sofertes no tindrien cap conseqüència important- per decidir l’actuació a seguir. En aquest sentit, les fonts mèdiques consultades no descarten haver d’intervenir quirúrgicament el jove andorrà. Les properes hores seran decisives.

-

Relacionat

Traslladen a Barcelona l'home atropellat a l'avinguda Consell d'Europa

Comentaris

Trending