L’Andorra Shopping Festival consolida el creixement d'un 8% de turistes durant el mes de novembre

El principal atractiu són les compres i sobretot les activitats complementàries

-
-
La setena edició de l’Andorra Shopping Festival consolida el creixement d’un 8% de turistes entre l'1 i el 30 de novembre respecte el mateix període de l'´any passat. Durant el mes de novembre han acudit al país un total de 164.944 turistes dels quals 144.156 eren espanyols i 20.788 eren francesos. Pel que fa als excursionistes, enguany han crescut un 5,7% més respecte l'any passat i s'han situat en els 362.198, d´on 167.403 eren espanyols i 194.795 eren francesos.

Aquestes xifres refermen l'Andorra Shopping Festival i constaten que es tracta d'una proposta exitosa per atraure visitants durant el mes de novembre. Així ho han exposat aquest dijous el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku i la directora de màrqueting i comunicació de l'entitat, Noemí Pedra, durant a presentació del balanç de l'Andorra Shopping Festival 2019.

En l'edició d´enguany hi ha hagut un canvi de dates i s'ha celebrat del 8 al 17 de novembre i per tant, no s'ha inclòs el cap de setmana del pont de Tots Sants. A més, també cal destacar la importància creixent del Black Friday que a Andorra s'allarga durant tres dies i que acaba de completar un mes de novembre amb unes xifres de visitants molt satisfactòries.
Al llarg de totes les edicions de l'Andorra Shopping Festival el principal atractiu són les compres i sobretot les activitats complementàries que es proposen als visitants.

D'aquesta manera, s'han ofert sis espectacles i 24 tallers infantils; 24 concerts a l´aire lliure; nou figures de la Minnie a l´Expo Art i 25 activitats comercials amb 21 col·laboradors. En total, 11 dies amb 515 hores d´activitats i esdeveniments concentrats en els dos caps de setmana de l'esdeveniment.

De fet, són precisament els concerts, la música i el teatre al carrer juntament amb les ofertes i promocions dels comerços i els menús gastronòmics de les jornades de l'Andorra a Taula el que els visitants enquestats consideren com a activitats més interessants de l'Andorra Shopping Festival.

Comentaris (1)

Trending