L'ACB suspèn la Lliga Endesa fins al 24 d'abril

La intenció es acabar el campionat "en la mesura que el temps i la situació ho permetin"

-
-

Els divuit clubs de l'ACB s'han reunit aquest dilluns per videoconferència en el marc d'una assemblea extraordinària en què han acordat unànimement suspendre temporalment la Lliga Endesa fins al 24 d'abril, arran de la crisi sanitària causada pel coronavirus. Antonio Martín, president de l'ACB, ha destacat que "la voluntat de tots els clubs continua sent reprendre la competició i finalitzar la Lliga Endesa 2019-20 en la mesura que el temps i la situació ho permetin".

Antonio Martín ha destacat  "la importància del suport unànime" de tots els clubs "a una mesura excepcional" com és la suspensió temporal de la competició davant "una situació tan greu" com la que viu Espanya i el món en general. El president de l'Andorra, Gorka Aixàs ha dit que "és una decisió que s'ha adoptat tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries".

En el cas que la competició no es pogués reprendre caldria debatre el tema del campió i els ascensos i els descensos de la lliga LEB. Una possibilitat seria atogar el títol al primer classificat en el moment de l'aturada que és el Barcelona.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending