La 'terceravia', una alternativa ciutadana ni de dretes ni d'esquerres

Josep Pintat ha presentat la candidatura nacional i la de les territorials tot proposant "un gran pacte amb els ciutadans i amb els agents econòmics, socials i polítics"

-
-
El candidat a cap de Govern per la 'terceravia', Josep Pintat, ha presentat la proposta política com una alternativa ciutadana als partits polítics que concorren a les eleccions generals del pròxim 7 d'abril, on hi ha representades diferents sensibilitats ideològiques. "No som de dretes ni d'esquerres, ens mou la il·lusió de què els nostres fills i les futures generacions gaudeixin d'una Andorra pròspera i acollidora", ha assegurat Pintat.

La seu de la formació política ubicada a Andorra la Vella i estrenada recentment ha acollit el discurs de presentació de la candidatura terceravia  Unió Laurediana Independents, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre i en què s'han presentat la candidatura nacional liderada en les tres primeres posicions per Josep Pintat, Joan Carles Camp i Ruth Vila.

A la presentació en què també hi han acudit els representants de les candidatures territorials i per tant, ha donat a conèixer les cinc llistes a les parròquies d'Ordino, Encamp, Sant Julià, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. A la Massana, la 'terceravia' "se sent representada" amb la candidatura de Carles Naudi a la llista territorial de Ciutadans Compromesos (CC), qui tal com ha manifestat el partit "ha estat company durant els últims quatre anys al Consell General".

Pintat s'ha mostrat molt content de poder presentar "el primer acte de la democràcia" i ha proposat un "gran pacte amb els ciutadans i amb els agents econòmics, socials i polítics". A més, els 'pintadistes' també estan satisfets de presentar "un grup paritari de dones i homes que estimen Andorra, que creuen que en el país i que tenen la voluntat de posar tots els coneixements i l'energia per tornar a fer d'Andorra una economia competitiva".

"Cal que reafirmem allò que ens fa singulars i que, junts, planifiquem l'estratègia i les accions que s'han de dur a terme. Prou d'improvisació", ha dit Pintat durant l'acte de presentació. En aquest els representants a les candidatures tant nacionals com territorials s'han mostrat molt entusiasmats amb el projecte de la 'terceravia' i han assegurat que treballaran per una "Andorra forta, per garantir el futur dels joves i per recuperar l'estat del benestar".

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending