La setena edició del Jambo Street Music es trasllada al mes de setembre

El coronavirus fa retardar el certamen però els organitzadors mantenen la cita per fer costat a un dels col·lectius més afectats, diuen, per la crisi

-
-
La setena edició del Jambo Street Music es farà al setembre. Els organitzadors de la cita musical, que se celebra en diferents indrets del nucli antic d’Andorra la Vella, han decidit retardar la celebració del festival perquè hores d’ara seria impossible fer-lo arran de la crisi sanitària del coronavirus. Però en cap cas el volen suspendre perquè consideren que s’han de mantenir al costat d’un dels col·lectius, dels sectors d’activitat, la musical, que més patiran arran de la Covid-19.

Així, la idea és poder vestir el centre històric de la capital de Jambo Street els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre. Segons l’organització, “aquest any més que mai”, i juntament amb els patrocinadors de l’esdeveniment, “volem estar al costat dels músics, un col·lectiu que en aquests temps necessitem més que mai. La seva música ens apropa, ens fa apujar l’ànim i necessitem el so d’aquest art que ens uneix”. Inicialment, el certamen s'havia de celebrar els dies 18, 19, 20 i 21 de juny.

Comentaris

Trending