La selecció turca de futbol preveu volar fins a la Seu amb un jet francès

Si el temps ho permet, els otomans enllaçaran Barcelona i la capital urgellenca amb un aparell de TwinJet, la companyia que fa un any i mig no va acabar de funcionar amb la proposta de Regina

-
-
La selecció turca de futbol, que aquest diumenge al vespre s’ha d’enfrontar amb Andorra en el marc d’un dels partits de classificació per a l’Eurocopa 2020, preveu volar fins a la Seu d’Urgell. Si el temps no ho impedeix, segons que s’ha comunicat a les autoritats aeronàutiques espanyoles, Turquia enllaçarà Barcelona amb la capital urgellenca amb un aparell de la companyia TwinJet.

El vol s’hauria de dur a terme divendres, sempre tenint en compte la meteorologia. TwinJet és una companyia low cost regional francesa. Fa un any i mig, aproximadament, participava de la proposta de viatges muntada per l’andorrana Regina, que va dissenyar tot un seguit d’enllaços entre la Seu i destinacions com Marsella, Mallorca i Madrid per portar esquiadors al Principat i, alhora, que persones del país poguessin passar alguns dies en aquells destins.

L’aliança no va funcionar gaire bé pels problemes que TwinJet va tenir per aterrar a la Seu. Alguns dels vols van acabar anant a parar a Girona arran de les condicions meteorològiques que hi havia al tomb de l’aeroport d’Andorra-la Seu. Finalment, Regina va trencar amb TwinJet i va optar per l’andorrana TSA, que té més expertesa i coneixement de la instal·lació i els elements d’aproximació que qualsevol altre companyia.

Comentaris

Trending