La reclamació d'indemnització d'un extreballador de Ràdio Andorra desenterra un afer de fa 38 anys

L'administrador judicial havia donat el tema per tancat i amb totes les liquidacions fetes

-
-
Ràdio Andorra continua sent notícia 38 anys després del primer tancament de l'emissora. Ara el motiu és la reclamació de l'extreballador Patrice Lavigne per no haver cobrat la indemnització que li corresponia en ser acomiadat en fer fallida l’empresa. Lavigne diu que no ha rebut els diners perquè la justícia desconeixia el seu domicili. Té pendents de cobrament quasi 5.000 euros.

La reclamació de l'extreballador de Ràdio Andorra Patrice Lavigne ha sorprès l'antic administrador judicial de la fallida de l'empresa, Gualbert Osorio ja que estava convençut que s'havien fet totes les liquidacions i que tothom havia cobrat. En el cas d'aquest exempleat són 4.091,8 euros. Està fent totes les gestions per poder recuperar uns diners que li corresponen segons un edicte publicat al BOPA l'any 2009. Lavigne afirma que hi ha altres treballadors que tampoc han cobrat la indemnització, un fet del que no té constància Osorio.

Lavigne va treballar a Ràdio Andorra entre els anys 1977 i 1981 i està jubilat des del 2012. L'emissora va deixar d'emetre després que l'Assemblea Magna, que es reunia poques vegades, es va manifestar a favor del tancament total de Ràdio Andorra i de Sud Radio.

L'emissora francesa va reprendre els seus programes cinc dies després des d’un emissor situat a Muret, en territori francès, gràcies a un permís donat per l’Administració francesa a títol provisional i per una durada de tres mesos; a canvi, l’emissora es comprometia a no radiar publicitat durant el temps de provisionalitat.

Comentaris

Trending