La promoció immobiliària que es farà al terreny de l’Abarset es començarà a construir l’estiu vinent

Avintia preveu edificar fins a 60 pisos que costaran entre 288.000 i 738.000 euros i confia a poder fer l’entrega a finals del 2022

Imatge de com quedarà la futura promoció immobiliària.
Imatge de com quedarà la futura promoció immobiliària.

La promoció immobiliària que s’impulsarà als terrenys que ocupa el local referent de l’aprè-ski a Grandvalira, l’Abarset, preveu construir fins a 60 pisos que costaran entre 288.000 i 738.000 euros. Les obres, segons ha informat la seva promotora, Avintia Immobiliària, començaran l’estiu del 2020 i s’espera poder entregar els habitatges al darrer trimestre del 2022. Des de la societat s’assegura que ja s’ha rebut l’interès d’un centenar de possibles compradors.

La promoció immobiliària, que s’ha llençat amb el nom ‘Isard Homes’, s’edificarà als terrenys que encara aquest hivern ocuparà el popular local d’après-ski, al Tarter. El projecte preveu la construcció de 60 habitatges, de 2, 3 o 4 habitacions, tot ells “exclusius” a banda de zones contigües amb un gimnàs, un espai d’aigües amb vistes a l’estació i locals on els futurs propietaris disposaran d’un sky room amb taquilles pel material d’esquí al peu mateix de les pistes. Segons ha fet públic Avintia, el cost d’aquests immobles serà de 3.690 euros per metre quadrat, amb pisos que aniran entre els 78 i els 200. Per tant, el preu oscil·larà entre els 288.000 i els 738.000 euros.

La companyia ha destacat que la inversió prevista en la promoció supera els 20 milions d’euros i que serà comercialitzada per Engel & Völkers. L’objectiu és poder començar les obres durant l’estiu vinent i que aquestes s’allarguin més de dos anys, fins a finals del 2022, quan s’estima que es podran fer entrega dels pisos als compradors. En el comunicat també s’assegura que, tot i que la comercialització pròpiament dita no s’ha començat fins aquesta setmana, prèviament ja hi hauria un centenar de possibles compradors que s’hi haurien interessat.

Des d’Avintia, el seu director de negoci, Juan Carrero, ha explicat que “amb Isard Homes hem fet un pas endavant en la nostra aposta per immobles en ubicacions exclusives i amb qualitats excel·lents”. També assegura que “és una proposta única que està generant una magnífica acollida entre els potencials futurs propietaris, que han sabut reconèixer en el projecte un residencial a l’alçada de les seves demandes més exigents”.

-

Relacionat

Grandvalira busca on construir el ‘nou’ L’Abarset sense haver de dependre de tercers

Comentaris (1)

Trending