La previsió que s'allargui el tancament de les escoles activa les plataformes 'on line'

Tots els sistemes educatius tenen recursos perquè els alumnes puguin seguir les classes de manera virtual

Alumnes sortint del Lycée Comte de Foix aquest divendres.
Alumnes sortint del Lycée Comte de Foix aquest divendres.
El tancament de les escoles i de la universitat ha fet activar les plataformes 'on line' perquè els alumnes puguin seguir els cursos i fer deures de manera virtual. Tots els sistemes educatius tenen recursos informàtics perquè els alumnes treballin encara que sigui a distància. Tot això en previsió que el tancament es pugui allargar fins després de la Setmana Santa.

El sistema andorrà té una plataforma 'on line' que s'utilitza habitualment però que a partir d'ara s'intensificarà encara més el seu ús. A les escoles franceses es poden seguir també mitjançant una plataforma tots els cursos, des de la maternal fins al batxillerat. En el sistema espanyol, els professors pugen habitualment els deures a la plataforma tot i que, com és el cas del col·legi María Moliner s'enviarà feina als alumnes per correu electrònic.

 A Encamp hi ha professors confinats perquè van estar el cap de setmana passat a Igualada.

Aquest divendres han anat al centre una desena d'alumnes. Alguns ha tornat abans d'entrar amb els seus pares, i la resta han estat rebuts a l'escola però s'ha trucat a la família perquè els anessin a buscar. Al Lycée Comte de Foix, la majoria d'alumnes han tornat cap a casa però els que s'han quedat són a les aules. A l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp hi han anat una trentena d'alumnes i cap a la del mateix sistema d'Ordino. En el centre educatiu d'Encamp hi ha professors confinats perquè van estar el cap de setmana passat a Igualada amb alumnes.

El centre de formació professional d'Aixovall està obert però amb poca presència d'alumnes mentre que a la universitat s'intentarà fer tota la formació en modalitat virtual, tot i que es donaran més detalls durant el dia. Es vol mantenir l'atenció al públic no presencial.

-Seguirà ampliació-

 

 

Comentaris

Trending