La policia investiga el robatori als domicilis de dos germans d’una coneguda nissaga empresarial

En un cas, en una zona residencial de Sant Julià, els lladres no haurien aconseguit el seu propòsit, en canvi, sí que haurien pogut entrar en un immoble de l’avinguda Tarragona de la capital

Imatge d'arxiu de l'edifici on hi ha l'habitatge on sí s'hauria aconseguit entrar.
Imatge d'arxiu de l'edifici on hi ha l'habitatge on sí s'hauria aconseguit entrar.
Els investigadors de la policia treballen amb molta cautela per intentar aclarir el que suposadament serien dos furts amb força, un en grau de temptativa, que s’haurien comès divendres a la tarda i que haurien afectat dos germans d’una coneguda nissaga empresarial del Principat. Ara per ara no hi ha res massa clar, no s’ha practicat cap detenció i la sospita és que haurien estat professionals de l’assalt a habitatges els que haurien actuat.

Les fonts policials consultades han admès que van haver de fer una intervenció sobre terreny divendres poc abans de les 10 de la nit. Va ser en aquell moment quan un dels dos germans Cachafeiro afectats hauria descobert que la porta del seu domicili, a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, just en l’edifici on s’inclou una part important de l’entramat societari del grup empresarial, havia estat forçada. En aquell lloc el furt amb força, el robatori en termes planers, s’hauria consumat.

Les fonts consultades no han pogut concretar quin seria l’abast del furt ni si s’hauria regirat gaire, com sembla, l’immoble. Les fonts policials consultades han assegurat que s’estaria pendent de la formalització de la denúncia per poder donar oficialitat a allò que s’hauria sostret. Els lladres, aparentment, haurien anat a cercar diners i peces de valor. Fins ara no ha transcendit que els desconeguts haguessin anat a cercar altres elements. El que sí que és clar, han indicat les fonts, que els lladres només haurien accedit al domicili familiar. En cap cas no s’hauria ni tan sols provat accedir a les dependències empresarials, a les oficines que acull el mateix cèntric edifici.

El furt consumat i l'intentat s'haurien dut a terme, aparentment, durant la tarda de divendres, i els investigadors consideren que rere seu hi ha delinqüents professionals

Suposadament, aquest furt amb força s’hauria comès durant la tarda del passat divendres. Almenys si es té en compte, segons les fonts, l’estona que hauria transcorregut entre que hagués sortit la darrera persona que hi va haver al domicili i fins que s’hi va tornar. Els investigadors van amb peus de plom i no descarten que s’hagués estat fent un seguiment de l’empresari per poder tenir clars els seus moviments i poder entrar a l’habitatge sabent que no hi havia ningú. En aquest sentit, es treballa amb la hipòtesi que s’estaria davant l’actuació d’una banda professional, probablement de ciutadans de països de l’Est.

En el mateix tram aproximat del mateix dia -és a dir, divendres passat- també s’hauria intentat accedir al domicili d’un altre dels germans de la mateixa família. En aquest cas, segons les fonts, s’hauria intentat forçar alguns dels accessos del xalet d’aquest segon germà, ubicat en una zona residencial de Sant Julià. Les mesures de protecció d’aquest segon immoble serien molt més robustes que l’habitatge de l’avinguda Tarragona de la capital i això explicaria, segons fonts properes a la investigació, que els desconeguts no haguessin pogut assolir el seu objectiu.

Comentaris

Trending