La policia incrementa els controls davant les moltíssimes trucades per comportaments insolidaris

(AMB VÍDEO) Especialment a les parròquies altes molts ciutadans encara es prenen les exigències de confinament molt a la lleugera

-
-
La policia està incrementant, i de molt, els controls per garantir que s’estan complint les noves normatives derivades de la crisi del coronavirus. Que es respectin els tancaments empresarials decretats i que la ciutadania mantingui el confinament recomanat per mirar d’aturar tan aviat com sigui possible la propagació del virus són dues de les qüestions en què més està treballant el cos d’ordre, encara que s’admet que, en alguns casos, la manca de poder repressiu els fa topar amb comportaments altius d’aquells que protagonitzen els comportaments incívics.

Malgrat que la majoria de la població està respectant les directrius, encara hi ha moltes persones que no segueixen les recomanacions dictades, i això farà que, potser, en pocs dies, en funció de com vagi la corba de contagis, s’hagin d’adoptar mesures encara més restrictives. Sobretot a les parròquies altes, hi continua havent persones que surten a fer esquí de muntanya com si tal cosa i que, en acabat, fan el vermut fora el carrer. O joves que surten a passejar a mode d’excursió en grup.

La policia, és clar, també actua davant d’aquelles empreses que no respecten els tancaments decretats. En aquest sentit, fonts oficials del cos han assegurat que se serà “super estricte” per fer complir les recomanacions dictades i els tancaments ordenats. La resta d’actuacions -a excepció de les que fa referència a l’àmbit domèstic- han caigut en picat. Per tant, el cos, tot i mantenir unes mesures de confinament per poder preservar la plantilla d’uniformats, pot dedicar els seus esforços a donar resposta als incompliments de les mesures sobre el Covid-19. “Estem reben moltíssimes trucades, moltíssimes informacions de persones que incompleixen, d’aquí que estem multiplicant els controls”, han assegurat les fonts.

 

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending