La menor que va ruixar gas pebre en una discoteca té 14 anys i estava desapareguda des d’abans de Nadal

L’incident va permetre als progenitors de la noia, que va ser controlada per la policia juntament amb una adolescent amb diversos antecedents, poder localitzar la filla

-
-
La menor que la matinada de dissabte de la setmana passada aparentment va descarregar un esprai de gas pebre a l’interior d’una discoteca de Santa Coloma té 14 anys i estava desapareguda des d’abans de Nadal per a desesperació dels seus progenitors, que tot i provar-ho per diverses vies no havien aconseguit localitzar la noia, una de les moltes adolescents que malauradament hi ha al país patint trastorns de conducta.

La noia va ser controlada per la policia -el port, però sobretot la utilització de dit esprai, està prohibit i és equiparable a l’ús d’una arma- juntament amb una altra adolescent un parell o tres d’anys més gran i amb nombrosos antecedents, com el que va protagonitzar amb un noi major d’edat a la festa major de Sant Julià, el juliol, agafant les claus del contacte d’un cotxe policial que estava intervenint per aturar un altercat. De fet, en alguns moments del control a l’entorn de la discoteca hi va haver confusió sobre qui havia emprat l’esprai, atès que les menors es cobrien l’una amb l’altra.

Totes dues tenen diligències obertes arran d’aquell control policíac i les fonts consultades no han pogut concretar si la Batllia de menors, a qui va dirigit el dossier elaborat pel cos de l’ordre, ja ha adoptat alguna decisió i, en el cas que ho hagi fet, quina és. Sia com vulgui, és un més dels incidents causats per menors i que mantenen en una posició molt complicada alhora que desbordats els experts del ministeri d’Afers Socials que es dediquen a aquesta matèria.

Els progenitors de la noia van poder donar amb el parador de la filla, després de pràcticament un parell de setmanes sense tenir-ne notícies, gràcies a l’incident de la discoteca, atès que arran de la intervenció de la policia es va haver de contactar amb els tutors legals de l’adolescent per comunicar-los la situació i anunciar-los que la noia estaria al despatx central de la policia. Les fonts consultades han explicat que la situació familiar -un nucli en cap cas desestructurat- era de màxima desesperació per no saber on parava la menor.

Etiquetes

-

Relacionat

Diligències obertes a dues menors per un altre aldarull amb gas pebre, ara en una discoteca

Comentaris (1)

Trending