Diligències obertes a dues menors per un altre aldarull amb gas pebre, ara en una discoteca

L’incident va passar la matinada de divendres a dissabte i la policia, després de controlar les noies, ha passat el dossier a la Batllia perquè decideixi sobre els fets

-
-
La policia va obrir diligències la matinada de dissabte a dues menors per un altre incident amb la utilització d’un esprai de gas pebre que aquesta vegada hi va haver en una discoteca al vial del Pobladó, a Santa Coloma. Com en el cas de l’hospital, ara haurà de ser la Batllia la que decideixi sobre la situació de les noies. Almenys una d’elles és reincident i tindria relació amb els fets que hi va haver durant la passada festa major de Sant Julià.

Almenys una patrulla del cos d’ordre s’hauria hagut de personar a la discoteca en qüestió davant l’alerta rebuda. Malgrat que no han transcendit detalls en haver-hi implicades menors (al tomb dels 17 anys segons algunes fonts), els agents que van acudir a la crida van haver de controlar les dues noies. Una d’elles seria qui va usar l’esprai de defensa mentre que l’altra l’acompanyaria, suposadament. La policia va posar en marxa les corresponents diligències, que ha aportat a la Batllia de menors perquè prengui les decisions que consideri escaient.

Segons que han confirmat les fonts oficials consultades, una de les dues menors controlades seria la noia a la qual la policia ja va controlar també els darrers dies de juliol quan, juntament amb un noi, va participar en el furt de les claus d’un vehicle policial que intervenia en la batussa que hi va haver durant la festa major de Sant Julià de Lòria.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending