La marxa contra el telèferic de Carroi aplega 30 participants

Els assistents han iniciat l'ascensió amb una temperatura molt baixa i un fort vent

Els participants a la marxa, abans de la sortida a Sispony.
Els participants a la marxa, abans de la sortida a Sispony.
La marxa convocada en protesta pel projecte de telefèric al pic de Carroi ha reunit aquest diumenge una trentena de participants que s'han reunit a Sispony des d'on han iniciat l'ascensió a un quart de deu. El fred i el vent no han desanimat els assistents. La consellera del PS al comú d'Andorra la Vella, Dolors Carmona ha estat present a la sortida.

Els participants han invertit unes tres hores i mitja en fer el recorregut de pujada i de baixada. L'acció té el suport del Partit Socialdemòcrata i de l'entitat Apapma. Els seus responsables creuen que el projecte és incompatible amb la imatge de destinació de natura i medi ambient, a més de recordar que la zona de Carroi presenta molta inestabilitat i ha patit esllavissades.

L'impulsor de la campanya "No al telefèric de Carroi", Mario Gómez va entregar aquesta setmana al comú d'Andorra la Vella més de 2.000 firmes recollides a través de la plataforma Change.org. Gómez esperava uns 100  o 200 assistents a l'acte d'aquest diumenge.

La cònsol major, Conxita Marsol va dir divendres passat, durant la celebració de l'Escudella de Sant Antoni, que el projecte continua endavant. El comú té la intenció de convocar el concurs en un parell de mesos per tenir les propostes a finals d'any.

-

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending