La Fundació Privada Tutelar fitxa com a gerent l’exdirectora de la CEA

Sílvia Gabarre substitueix en el càrrec Carles Salvadó, qui continuarà en contacte amb la institució tot el mes de març per garantir una transició ordenada

-
-
La qui fins a mitjan de gener va ser la directora de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) Sílvia Gabarre s’incorpora a la Fundació Privada Tutelar com a gerent. Gabarre agafarà el relleu de Carles Salvadó, que mantindrà el contacte amb la institució durant tot el mes de març per assegurar una bona transició. La intermediació de Govern ha estat decisiva per a l’aterratge de la qui també va ser secretària d’Estat de Família entre el 2001 i el 2005 a la fundació que ara presideix Josep Rodríguez.

El canvi en la gerència es farà efectiu dilluns, després que Salvadó hagi sol·licitat deixar el càrrec per motius familiars de salut. Qui al seu dia va ser director general de l’INAF i que els darrers temps ha estat a la Fundació Privada Tutelar tancarà alguns afers pendents durant el mes que ve. Els membres del patronat han agraït a través d’un comunicat a Salvadó la tasca desenvolupada en els mesos de dedicació a la fundació com a gerent.

La Fundació Privada Tutelar, de Gabarre, n’ha destacat l’àmplia trajectòria en el món econòmic, polític i social del país, així com en la gestió d’associacions i organismes de diferent caràcter. La nova gerent de l’entitat va deixar fa un mes i mig la CEA després que la patronal decidís posar fi a la bicefàlia que hi havia en la direcció de l’ens i apostés definitivament per deixar al capdavant del comandament executiu de l’organització Iago Andreu. 

Per aquest motiu va acomiadar de manera no causal i abonant tota la indemnització pertinent una Sílvia Gabarre que després de ser secretària d’Estat de Família també va ser l’administradora del departament encarregat de gestionar el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

 

Comentaris (5)

Trending