La coalició demòcrata-liberal encampadana reduirà la cessió obligatòria si es fan habitatges de lloguer

En Comú per Encamp presenta de manera molt genèrica el programa electoral amb el qual vol construir “una parròquia de gran qualitat de vida i oportunitats”

-
-
La coalició En Comú per Encamp pretén rebaixar el percentatge de cessió de sòl obligatòria sempre que l’edifici que es basteixi sobre el terreny del qual s’ha d’alliberar l’esmentat sòl destini al lloguer els habitatges que s’hi incloguin. Aquesta és una de les propostes que planteja la candidatura demòcrata-liberal per rebaixar les dificultats d’accés a pisos dignes. La cap de llista, Laura Mas, ha presentat de manera molt genèrica el programa amb el qual concorreran als comicis del 15 de desembre.

La candidata d’En Comú per Encamp ha destacat aquest dilluns al migdia que s’ha elaborat un programa molt ambiciós per convertir Encamp “en una parròquia de gran qualitat de vida i oportunitats”. Mas ha incidit en què les oportunitats seran “laborals, de negoci o d’educació, entre d’altres”. La cap de llista ha comentat que “hi ha cinc grans apartats dins del programa: gestió comunal, economia i turisme, polítiques socials, cultura i medi ambient”

Mas ha indicat que, “al llarg de la campanya anirem desgranant i detallant les propostes” però, per exemple, “a nivell d’habitatge aplicarem mesures complementàries per facilitar que els ciutadans puguin accedir a lloguers a preus raonables”. I ha esmentat la reducció del percentatge de cessió obligatòria. En l’àmbit social, es continuarà donant suport a la gent que ho necessiti, i ha recordat que durant el passat mandat es van destinar 380.000 a ajudes. 

 En l’àmbit esportiu el número 6 de la llista, Xavier Fernández, ha destacat que l’objectiu és situar la parròquia com a destinació turística esportiva, i dins d’aquest projecte es garantirà la continuïtat del Futbol Club Andorra a Prada de Moles. Fernández ha indicat que la “relació entre les dues parts és bona i que la continuïtat sembla garantida”

 

Comentaris

Trending