La cassolada tímida es manté tot i les diferències entre els seus promotors

(AMB VÍDEO) La protesta fent sonar estris de cuina en finestres i balcons per les mesures adoptades pel Govern en relació amb la crisi del coronavirus esdevé aïllada 

-
-
Aparentment, i almenys ara per ara, en el segon dia de convocatòria, la cassolada promoguda a través de les xarxes socials perd pistonada, més encara. I sí de tímida passa a residual, també és cert que en alguns punts aïllats del Principat la protesta fent sonar estris de cuina en finestres i balcons sí que ha fet acte de presència. I amb prou força. Malgrat que menys que el primer dia de convocatòria.

La iniciativa va sorgir d’un grup de persones que es van organitzar a través de les xarxes socials i va ser a partir d’aquí que van anar difonent la proposta. No ha arrelat. No només no ha arrelat fins ara socialment -tot i que per exemple, en diversos punts d’Escaldes s’ha continuat escoltant notablement aquesta nit- sinó que entre els promotors de l’acció també hi ha hagut una forta divisió.

La desorganització i el poc suport obtingut han fet plegar alguns. D’altres, també han abandonat el vaixell atenent que no se’ls escolta prou o, com a mínim, no s’està duent accions tan contundents com alguns pretendrien. També és clar, i així ho ha pogut corroborar l’Altaveu, que diversos ciutadans van sortir diumenge al balcó més a fer la gracieta que res més.

Etiquetes

Comentaris

Trending