La candidatura de terceravia a la capital reclama “una Andorra creïble amb seguretat jurídica”

La llista encapçalada per Emi Matarrodona defineix el projecte liderat a nivell nacional per Josep Pintat com una plataforma ciutadana

-
-
La terceravia és una “plataforma ciutadana preocupada per una Andorra que no funciona”. D’aquesta manera ha definit el projecte liderat a nivell nacional per Josep Pintat la candidatura territorial d’Andorra la Vella que encapçala Emi Matarrodona. Per a la terceravia de la capital, “Andorra ha de ser creïble” i d’aquí que la seguretat jurídica n’ha de ser un dels pilars bàsics que a tenor de les paraules dels integrants de la llista parroquial ara mateix no està garantit.

Els membres de la candidatura territorial d’Andorra la Vella de terceravia s’han presentat aquest dissabte al bell mig de la plaça del Consell General. A l’acte hi han assistit els candidats de la formació política per la parròquia andorrana Emi Matarrodona i Joan Antoni Préstamo, així com el candidats suplents M. del Carmen Bugarin, Guillem Tadeo i Ildefonso Serrano Baliño

La número 1 de la candidatura, Emi Matarrodona, ha afirmat que “ens preocupen força les finances de l’Estat, la situació econòmica de gran part de la ciutadania, així com l’estat en què es troben les arques de la Seguretat Social, entre altres coses”. “Andorra ha de ser creïble —ha continuat Matarrodona—, ens cal seguretat jurídica. Un dels nostres punts forts en la responsabilitat i l’eficàcia és la sostenibilitat en tots els àmbits imaginables”. 

Els candidats han insistit en què la terceravia “protegirà amb eficàcia la nostra ciutadania, la nostra sobirania, la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres muntanyes, l’agricultura i la ramaderia, sense deixar de banda l’evolució de la nostra economia”. Per concloure, els candidats d’Andorra la Vella han expressat el seu convenciment que la terceravia és la veritable opció per un país millor.

Comentaris

Trending