La candidatura de terceravia a Encamp considera que “les qualitats del país estan desaprofitades”

Olga Martínez i Íngrid Ruiz s’han incorporat al projecte que lidera a nivell nacional Josep Pintat perquè suposa “el canvi que necessitem”

D'esquerra a dreta: Roc Torres, Olga Martínez i Íngrid Ruiz.
D'esquerra a dreta: Roc Torres, Olga Martínez i Íngrid Ruiz.
El tiquet electoral de terceravia a Encamp que formen Olga Martínez i Íngrid Ruiz considera que el Principat té moltes qualitats de les quals no se’ls treu prou rendiment. Per això creuen que “el canvi que necessitem”, i del qual es volen sentir partícips implicant-se en el projecte que a nivell nacional lidera Josep Pintat, hauria de centrar-se més en potenciar elements que ja hi són i no s’aprofiten.

La llista territorial d’Encamp de terceravia ha presentat aquest vespre la seva candidatura a la plaça dels Arínsols. A l’acte hi han assistit les candidates de la formació política per la parròquia encampadana Olga Martínez i Íngrid Ruiz, així com el candidat suplent Roc Torres. Les candidates han explicat, entre altres coses, la seva motivació per participar en aquestes eleccions al Consell General. 

“M’he presentat per terceravia perquè vull formar part del canvi que necessitem”, ha assegurat Olga Martínez, la qual ha definit la candidatura com “un projecte comú, un grup de persones d’ideologies diferents que lluitem per una mateixa meta, que es el futur d’Andorra”. Les dues candidates han coincidit que és el moment de canviar el futur del país. “Tenia dues opcions, quedar-me a casa o participar en aquest projecte de país i poder fer-lo realitat”, ha sentenciat Martínez. Per la seva banda, Íngrid Ruiz ha assegurat que la candidatura encampadana de terceravia treballarà per “una Andorra forta”

Durant l’acte les candidates han definit el programa electoral de la formació política com “innovador” i “amb visió de futur”. “El nucli del nostre programa rau en el benestar dels ciutadans i de l’Estat”, segons ha expressat Olga Martínez, a més de “potenciar les qualitats del País, les quals estan completament desaprofitades”, ha sentenciat Íngrid Ruiz.

Comentaris

Trending