La Cambra habilita un servei telefònic d’assessorament per donar resposta a les empreses

La formació 'online' ha comptabilitzat 1.937 usuaris en un mes i ha programat més sessions

-
-
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha habilitat un servei específic d’assessorament empresarial a través del telèfon 80 92 82 per donar resposta a tots aquells dubtes relacionats amb les dues lleis de mesures excepcionals per la situació d’emergència sanitària causada pel Coronavirus SARS-CoV-2. La Cambra va considerar indispensable oferir un acompanyament professionalitzat, de forma complementària a les fonts oficials, per ajudar a orientar les empreses davant la incertesa generada per aquesta situació i per resoldre dubtes concrets a l’hora de plantejar-se quines mesures econòmiques previstes en les lleis podien adoptar.

La tipologia dels dubtes i la inquietud en general que les empreses presentaven abans que l'entitat posés en funcionament el servei, va fer que l’entitat es decantés per estructurar un servei basat en una atenció totalment personalitzada. Pilar Escaler, directora de la Cambra diu que "hem articulat aquesta línia telefònica per dedicar el temps necessari a les persones que truquen amb l’objectiu d’ ajudar-les a entendre les mesures i a fer d’intermediaris en el que precisin. Hem posat al capdavant del servei la responsable de l’àrea d’assessorament empresarial de la Cambra per professionalitzar al màxim l’atenció i per donar explicacions en l’àmbit legal”.

Per altra banda, la Cambra ha transformat a 'online' un dels pilars bàsics de la seva activitat, la formació. En el decurs del mes de confinament s’han fet 7 'webinars' que han acollit 1.937 usuaris. Destaca l’assistència virtual de 770 persones en el darrer seminari sobre el projecte de llei i el segon paquet de mesures excepcionals per la pandèmia de SARS-COV-2 a càrrec de l’empresa Crowe Alfa Capital.
La intenció de la Cambra és mantenir aquesta línia de formació 'online' mentre duri el temps de confinament. Es duran a terme dues sessions de 'webinars' a la setmana, concretament els dimarts i els dijous.

La resposta del públic ha estat molt favorable i la Cambra treballarà per cobrir les expectatives dels usuaris donant nous continguts d’interès general durant aquest període. Les properes sessions programades són sobre ‘Comunicació corporativa en temps de crisi’, el proper dimarts 21 d’abril, a les 11 h, i anirà a càrrec de Josep M. Brugués, consultor i formador a Opció Recursos humans en comunicació corporativa. La següent, amb el títol ‘Innovació 360º, ara més que mai’, tindrà lloc el 23 d’abril, a les 16h i estarà impartida per Elisa Fité d’Opció RRHH i Sílvia Cunill d’Innovand.

Etiquetes

Comentaris

Trending