La mudança a la nova seu de la Justícia costarà prop de 78.000 euros

El trasllat, que inclou mobiliari, material informàtic i també tota la documentació dels arxius ha d’estar completat abans de finals de setembre

La nova seu de la Justícia.
La nova seu de la Justícia. T. S.

El Govern pagarà prop de 78.000 euros per la mudança de tot el material de les actuals dependències de la Justícia al nou edifici. L’operació es realitzarà al llarg de les properes setmanes. La previsió és que el trasllat, que inclou tant el mobiliari com dels equips informàtics, entre altres, estigui completa a finals de setembre.

La nova seu de la justícia ja està enllestida. Ara falta bàsicament completar el procés d’abandonament de les actuals dependències, a l’avinguda Tarragona. Per dir-ho col·loquialment, toca fer la mudança. Un trasllat que, tot sigui dit, no serà senzill per tot el material que cal moure.

El Govern ha adjudicat ara els treballs per fer aquest moviment, que inclou el desmuntatge, el trasllat i el muntatge ja a la nova seu de tot el mobiliari. També preveu l’embalatge i el trasllat del material d’informàtica, d’oficina, així com els arxius, que comporta un volum importantíssim de documentació.

El cost d’aquesta operació ascendirà a 77.850 euros. La mudança ha estat encomanada a l’empresa Transport Tot, que l’haurà d’efectuar al llarg de les setmanes vinents. La previsió és que tot estigui completat a finals de setembre.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending