Llibertat amb càrrecs per a l’home que va amenaçar un company de pis amb ganivets de pam

De 36 anys i amb antecedents penals per furts amb força, està pendent d’una valoració psiquiàtrica i se l’ha posat en mans d’Afers Socials després de passar a disposició judicial

Vehicles de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Vehicles de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La Batllia ha decretat aquest migdia la llibertat provisional amb càrrecs de l’home de 36 anys que la matinada d’aquest dilluns va ser detingut arran d’amenaçar amb dos ganivets de més d’un pam a un company de pis. Des de la seva detenció, l’home hauria mostrat no estar en els seus cabals. Per aquest motiu, i després d’una primera anàlisi forense, se l’ha processat i s’ha deixat la decisió futura una vegada se li hagi fet una valoració psiquiàtrica aprofundida.

L’home compartit el pis, a Encamp, amb la seva parella i amb la persona a la qual hauria amenaçat. La detenció es va produir poc abans de les 5 de la matinada però ja era el segon cop que una patrulla de policia havia d’acudir al domicili per la batussa que tenien els dos homes. Suposadament, qui acabaria detingut sospitava que l’altre estava flirtejant amb la seva dona i d’aquí tot l’altercat.

Dos cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia, avui.

Relacionat

Discuteix amb el company de pis i l’acaba amenaçant amb dos ganivets de més d’un pam

Vers les 2 de la matinada va acudir un primer cop la policia al pis i els agents van aconseguir, suposadament, calmar els ànims entre els dos homes. Però posteriorment, sempre advertits per veïns que escoltaven els crits, els funcionaris van haver de tornar al domicili i la situació ja s’havia agreujat. L’home havia agafat dos ganivets pernilers per amenaçar el company de pis proferint-li amenaces de tota mena.

Sortosament, però, l’ara processat no va arribar a usar mai els ganivets, de sengles fulles de vint i de vint-i-set centímetres. L’home, resident i que també ha estat derivat a Afers Socials, ja tenia antecedents penals per diversos motius, especialment relacionats amb petits furts amb força. No és la primera vegada, segons els consultats, que l’home ha de rebre ajuda a nivell social.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending