L’home que es resisteix a anar a dormir a la presó

La policia deté vint dies després de fer-ho per primera vegada un jove resident que incompleix sistemàticament l’arrest nocturn penitenciari que té imposat

Entrada a la presó de la Comella.
Entrada a la presó de la Comella. ARXIU

El 2 d’octubre poc abans de les 10 del matí va ser detingut per primera vegada. Per primera vegada per no presentar-se a dormir a la presó, que per altres qüestions ja sabia què era estar arrestat. Vint dies després, un jove de 29 anys resident al país ha tornat a ser detingut per la mateixa qüestió: l’home es resisteix a complir el manament, la condemna ferma d’acudir al centre penitenciari a complir un arrest nocturn.

La segona detenció pel crebantament d’una pena d’arrest nocturn ferm a complir al centre penitenciari es va produir dijous. La fiscalia està molt enutjada pel comportament d’aquest home. Encara que no ha transcendit, no es descarta que s’acabin endurint les mesures contra el jove, per la reiteració de l’incompliment. Malgrat que no és un comportament habitual, tampoc no és únic. No és pas la primera vegada que passa una situació similar.

Etiquetes

Comentaris

Trending