La Fiscalia demana dos anys i mig de presó condicional per un acusat d'apropiació indeguda

La defensa reclama l'absolució per un home jutjat per no haver tornar uns diners que va rebre per comprar monedes de col·lecció

Comentaris

Monedes de col·lecció.
Monedes de col·lecció. Altaveu

La Fiscalia ha demanat una pena de dos anys i mig de presó condicional per un acusat del delicte d'apropiació indeguda. L'home va rebre 15.000 euros per comprar monedes de col·lecció i no en va tornar 6.940. La defensa ha demanat l'absolució perquè segons l'advocada en cap moment ha quedat demostrat que hi va haver apropiació indeguda.

L'acusat va conèixer un home de nacionalitat alemanya en un bar i a partir d'aquí li va anar donant diners perquè anés a comprar monedes de col·lecció. En una ocasió li va donar 15.000 euros però només va rebre monedes valorades en 8.060 euros.

Del lliurament dels 15.000 euros hi ha constància en un rebut amb la suposada firma de l'acusat perquè en una primera declaració va reconèixer la seva signatura però aquest dimarts ha afirmat que no era la seva. A preguntes de l'advocada defensora ha explicat que la firma s'assembla mentre que el president del tribunal li ha demanat si signava coses perquè tenia por i ha sentenciat que "signar coses és perillós". El perjudicat, que resideix a Alemanya, no ha comparegut. Només ho ha fet un testimoni que coneix a les dues parts que ha comentat que sabia que hi havia un deute econòmic i que no s'havia pagat-

Pel fiscal, ha quedat demostrat que l'acusat i l'home de nacionalitat alemanya tenien una relació comercial i que el perjudicat ha demostrat la seva bona fe perquè reclama una quantitat com podria haver reclamat els 15.000 euros. El judici ha estat el primer que ha fet el president del tribunal amb tots els assistents a la sala amb mascareta pel rebrot de la pandèmia de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending