Empresonat un jove per amenaçar de mort els pares

Els fets van passar diumenge a la nit en un domicili d’Escaldes i el detingut va esgrimir un ganivet i va proferir les amenaces fins i tot en presència dels policies

Comentaris

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

Un jove resident de 28 anys ha entrat a la presó per les amenaces proferides als seus pares. Amenaces de molta gravetat i brandant en un moment donat un ganivet. Els progenitors van haver de tancar-se a una habitació per evitar que el noi fes efectius els seus propòsits. Els fets van passar diumenge a la nit i el detingut no es va estalviar amenaces fins i tot quan els agents de policia ja estaven fent la seva feina.

De fet, mentre un familiar alertava la policia perquè acudís a l’auxili de la mare i el padrastre del jove, aquest cridava sense dubte que li clavaria una ganivetada, entre altres coses. El detingut no va negar mai les seves intencions davant els agents una vegada ja detingut i la batlle de guàrdia també va advertir que les amenaces eren reals i possibilistes, amb la qual cosa va enviar l’home, que estava sota els efectes com a mínim de l'alcohol, a la presó.

Es dona el cas, preocupant, que els darrers tres ingressos al centre penitenciari són de tres nois d’entre 20 i 28 anys per protagonitzar tots ells fets violents a la parròquia d’Escaldes. Alhora, els tres tenen o han tingut relació i han compartit alguna que altra experiència de dubtosa reputació. La situació amoïna les autoritats i aquells professionals -de l’àmbit social, de l’àmbit penitenciari…- que haurien de vetllar pel redreçament de la seva conducta.

Comentaris (6)

Trending