Empresonat l’home que es va presentar al despatx policial del Pas amb cocaïna a la butxaca

Se li van trobar més de 13 grams de droga i està acusat d’un delicte de tràfic d’estupefaents i els especialistes en delictes contra la salut pública miraran de tibar del fil

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari.

L’home que poc abans de la mitjanit de diumenge a dilluns es va presentar al despatx de policia del Pas de la Casa donant signes d’extenuació i oferint explicacions sense cap mena de sentit, ha ingressat a la presó acusat d’un delicte de tràfic de droga. Ja al damunt i entre les seves pertinences, l’home, un no resident espanyol de 42 anys, se li van trobar 13,6 grams de cocaïna.

Els agents el van detenir quan, justament perquè no entenien el seu comportament ni el que els explicava, li van començar a fer preguntes, li van demanar la identificació i van començar a regirar una maleta i una motxilla que portava alhora que el van escorcollar. Entre tot plegat van aparèixer els poc més de 13 grams de cocaïna. Aquest dilluns al migdia se’l va passar a disposició judicial i a mitja tarda, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu, la Batllia va dictaminar l’ingrés de l’arrestat al centre penitenciari.

Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut.

Relacionat

Es presenta al despatx de policia del Pas exhaust i amb 13,6 grams de cocaïna a la butxaca

Ara serà feina dels especialistes policials en delictes contra la salut pública intentar tibar del fil i mirar de descobrir amb quin objecte va aparèixer l’ara empresonat pel Pas de la Casa. I mirar de saber qui eren els seus contactes al Principat. Se sospita que o era un petit distribuïdor de droga un enllaç entre subministradors externs i petits distribuïdors locals.

Comentaris

Trending