Dos defalliments obliguen a retirar en ambulància un testimoni del judici del ‘cas BPA’

El segon declarant en la sessió d’aquest dimecres acaba a Urgències i la vista es reprendrà dimarts vinent amb la continuació del seu interrogatori si no hi ha impediments

L'ambulància que traslladava el testimoni.
L'ambulància que traslladava el testimoni. Toni Solanelles

Dos defalliments en poca estona han obligat a aturar la segona part de la sessió d’aquest dimecres del judici del ‘cas BPA’ i, finalment, una ambulància s’ha hagut d’endur el testimoni que prestava declaració. Exintegrant de l’equip d’auditoria interna, la seva declaració s’havia iniciat poc després de les 3 de la tarda i s’ha hagut d’interrompre dos cops. El declarant és hipertens i segueix una pauta farmacològica per controlar aquesta alteració.

Els serveis mèdics d’Urgències de l’hospital hauran de fer la corresponent valoració però no es preveu que sigui res de greu. La declaració del testimoni entrava dins de la normalitat i hi ha hagut un primer mareig que ha obligat a aturar la vista un quart d’hora i, després, davant un segon defalliment s’ha avisat els serveis mèdics que s’han acabat enduent el testimoni.

Quan hi ha hagut els marejos, el testimoni estava sent preguntat per una de les defenses -la que l'havia sol·licitat com a testimoni i, per tant, la primera que intervenia- en relació amb els intercanvis que es feien a BPA. En principi, el judici es preveu que es reprengui dimarts de la setmana vinent amb la continuació de la declaració d’aquest testimoni, si no hi ha res que ho impedeixi.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending