La Covid es cola al judici del ‘cas BPA’ i en fa suspendre les vistes fins al 6 de desembre

Un dels magistrats que composa el tribunal ha donat positiu i fins que no finalitzi el temps d’aïllament no es podrà reprendre l’enjudiciament de la causa

Una vista de la sala durant la represa del judici després de les vacances d'estiu.
Una vista de la sala durant la represa del judici després de les vacances d'estiu. Toni Solanelles

El positiu per Covid d’un dels magistrats que composa el tribunal que jutja des de fa quatre mesos la causa general del ‘cas BPA’ ha obligat a ajornar la sessió d’aquest dilluns i, de fet, ara el judici no es reprendrà, si no hi ha cap més anomalia, fins al proper 6 de desembre, quan hagi finalitzat el període d’aïllament decretat en relació amb el jurista contagiat.

Aquest diumenge a la nit ja es va comunicar de manera oficiosa a les parts que no calia que acudissin aquest dilluns a la Seu de la Justícia. Dijous, com cada setmana, es va citar els processats, les seves defenses, i les acusacions -pública i particular- per aquest dilluns a 1/4 de 10 del matí. Hauria d’haver continuat prestant declaració la responsable del departament de compliment normatiu de BPA.

L’emmalaltiment d’un dels magistrats ha fet ajornar la sessió d’aquest dilluns i després de les constatacions mèdiques oficials, per tal de poder organitzar degudament la celebració del judici, aquest migdia el Tribunal de Corts encarregat de jutjar la causa ha emès una providència decretant la suspensió de les vistes fins al proper 6 de desembre.

Comentaris (1)

Trending