Condemnat a cinc anys de presó, dos ferms, per abusos sexuals a dues menors

Pena de dos anys per a l'acusat de robar un cotxe de lloguer i d'un per un home que es va apropiar indegudament de 6.000 euros

Una de les sales del Tribunal de Corts.
Una de les sales del Tribunal de Corts. Altaveu

El Tribunal de Corts ha condemnat a cinc anys de presó, dos d'ells ferms i al pagament en concepte de responsabilitat civil de 5.746,20 euros a un acusat d'un delicte continuat d'abusos sexuals a dues menors. La sentència s'ha fet publica aquest dijous.

El Tribunal de Corts també ha dictat sentència per l'autor d'un delicte d'apropiació indeguda. L'acusat havia rebut 15.000 euros per comprar monedes d'euro de col·lecció i no en va tornar 6.940.

La defensa havia demanat l'absolució perquè segons l'advocada en cap moment havia quedat demostrat que hi va haver apropiació indeguda. El tribunal l'ha condemnat a un any de presó condicional per un delicte d'apropiació indeguda superior a 6.000 euros.

En una altra sentència, el Tribunal de Corts ha condemnat un home que va robar un vehicle de lloguer a dos anys de presó i 6.035 euros d'indemnització a l'empresa perjudicada. Aquesta va ser la pena que va demanar el ministeri fiscal el passat 29 de setembre, quan es va celebrar la vista oral del judici. L'acusat compleix penes de presó per altres delictes.

Etiquetes

Comentaris

Trending